Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása
rakodómunkások

Tavaszi nagytakarítás Győr-Adyváros!

Publikálva: 2024-04-09 Utolsó módosítás: 2024-05-02

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester, illetve Dr. Szálasy László és Boncsarovszky Péter kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.

Az ideiglenes gyűjtőpont 2024. április 13-án 8 és 16 óra között üzemel Győrben, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola hátsó udvarán. Bejárat az intézmény Sport utca felőli kapujánál működik.

Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat stb. (Kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat!) A hulladék elhelyezéséhez hozza magával magyarországi lakcímkártyáját.

A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges. Javasoljuk, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozza el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi feltételeit ide kattintva tekinthetik meg.

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megköszöni a lakosság együttműködését.

A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

Szívügyünk Győr tisztasága!

Hello Győr weboldala