Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása

Akadálymentesítési Nyilatkozat

Publikálva: 2022-05-19 Utolsó módosítás: 2022-05-31

 
AKADÁLYMENTESÍTÉSI NYILATKOZAT

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. elkötelezett amellett, hogy folyamatosan biztosítsa a https://gyhg.hu/  honlap akadálymentes használatát az (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelvet átültető nemzeti jogszabály a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény szerint.

Ezen akadálymentesítési nyilatkozat a https://www.gyhg.hu/  honlapra vonatkozik.

Megfelelőségi státusz

Ez a honlap teljes mértékben megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek

Nem akadálymentes tartalom: ----

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

E nyilatkozat 2022. május 01. napján készült a GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. önértékelése alapján.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a levai.zoltan@gyhg.hu e-mail címen jelezheti. A visszajelzési mechanizmuson küldött értesítések feldolgozásáért Lévai Zoltán stratégiai és informatikai igazgató a felelős. A  közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdés értelmében a közszférabeli szervezet a jelzésre 30 napon belül köteles válaszolni.

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvényben foglalt kötelezettségek teljesítése ellenőrzésének részletes szabályairól szóló 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet:

Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.

Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.

Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3070

E-mail: ugyfelszolgalat@kifu.gov.hu

Web: https://kifu.gov.hu/

Bejelentés alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez, ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló   2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől.

Az akadálymentesítési nyilatkozatot jóváhagyta:


Győr, 2022. május 1.

Nagy Csaba
ügyvezető

Hello Győr weboldala