Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása
Rakodómunkások

Kihelyezett hulladékudvar Győr-Ménfőcsanak 05.25.

Publikálva: 2024-05-17 Utolsó módosítás: 2024-05-20


Kihelyezett hulladékudvar Győr Ménfőcsanakon


A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. Dr. Dézsi Csaba András polgármester, illetve Dr. Laczkovits-Takács Tímea és Szabó Jenő kérésére, Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. A hulladék átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség.


Az ideiglenes gyűjtőpont 2024. május 25-én 8 és 16 óra között üzemel Győrben, a Tas Vezér utca, Lavill Kft. telephelyével szembeni parkolóban. Megközelítése a Tas Vezér utca felső szakaszáról, az ideiglenes gyűjtőpont elhagyása a Koroncói út felé történik.


Itt elhelyezhet elektronikai, fém, papír, gumi, műanyag hulladékot, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat stb. (Kivéve a veszélyes hulladéknak számító anyagokat!) A hulladék elhelyezéséhez hozza magával magyarországi lakcímkártyáját.


A MOHU Zrt. kérésére a beszállítani kívánt hulladékot a kihelyezett gyűjtőhelyen hulladék fajtánkként mérlegelni szükséges. Javasoljuk, hogy a beszállítani kívánt hulladékot mérlegelésre alkalmas módon hozza el. Például: bútorokat lapra szerelve, fás szárú hulladékot aprítva, kötegelve. A beszállítás mennyiségi feltételei ide kattintva olvashatóak.


A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. megköszöni a lakosság együttműködését.


A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a Rendőrség és a Városrendészet kiemelt biztosítása mellett zajlik.


Szívügyünk Győr tisztasága!

Hello Győr weboldala