Akadálymentesített weboldal
Navigáció kihagyása
Bio kuka

Tavaszi zöldhulladék szezon a GYHG-nál

Publikálva: 2023-02-23 Utolsó módosítás: 2023-02-23

A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a tavaszi kerti tevékenységből származó lakossági eredetű fásszárú zöldhulladékok a jogosultság igazolását követően a közszolgáltató által működtetett hulladékudvarokban továbbra is környezetbarát módon és ingyenesen elhelyezhetőek.

A családi házak udvarán és előkertjében összegyűjtött falevél folyamatosan elhelyezhető a cég által biztosított és hetente üríttethető barna fedeles bio kukában. Azoknál a családi házaknál, ahol ez a kapacitás kevésnek bizonyul, illetve a társasházak udvarán összegyűjtött falevél elszállíttatására a GYHG idén is forgalmazza bruttó 225 forint/db áron a céglogóval ellátott hatvan literes barna zsákokat. Az igénybevétel feltételei a www.gyhg.hu weboldalon és a Hulladék 112 alkalmazásban olvashatóak.

A lakosság által közterületen végzett zöldhulladék (falevél, gally) összegyűjtésének támogatására, valamint a saját ingatlanon belül összegyűlő nagyobb mennyiségű bio-, biológiailag lebomló hulladék elszállítására kiegészítő szolgáltatásként 60 liter hulladék elhelyezésére alkalmas, barna színű, GYHG logóval ellátott gyűjtőzsákot forgalmaz a GYHG. A zsákokat a közszolgáltató Győr Bartók Béla úti ügyfélszolgálati irodájában vásárolhatóak meg bruttó 225 forint/darab áron. A zsákok ellenértéke utólag a szemétdíjjal együtt kerül számlázásra. Családi házak esetében a járatnapon ürítésre kitett bio hulladékgyűjtő edény mellé kell tenni ezen zsákokat. Társasházaknál a közös képviselő előzetes bejelentését (email: logisztika@gyhg.hu tel.: 96/677-777) követően Győrben pénteken, vidéken az adott település bio hulladékgyűjtési napján történik az elszállítás. A családi házak esetében 20 darab, társasházaknál 40 darab a kiadható zsákmennyiség alkalmanként. Amennyiben nem a díjfizető (társasház esetén a közös képviselő) veszi át a zsákokat, úgy írásos meghatalmazásra van szükség a zsákok átvételéhez.

Hello Győr weboldala